tiistai 15. syyskuuta 2015

Keikkailut

Nopeastihan kassasta sai rahaa, yhdeksän päivää hakemuksen pistämisestä oli jo rahat tilillä. Laitoin hakemuksen ja kaikki liitteet netissä, joten se varmaan nopeutti. Nyt olen taas lyhyellä alle kuukauden keikalla ja tämän jälkeen olen tyhjän päällä eikä tietoa mistään töistä enää. Taas pitäisi uudet liitelappuset keräillä jotta päivärahat jatkuisi.

Tällainen on niin stressaavaa, etten oikeastaan viitsisi keikkailuun vaivautua. Työn sisällön puolesta voisin hyvin tehdä jotain juuri tuollaista, mutta sosiaalisesti tämä työpaikka osoittautui hankalaksi. Vaikea mennä uusien ihmisten joukkoon muka osoittamaan niille jotain tai hankkimaan jotain muka arvostusta. Puolen vuoden palkkatukityöhön riitti motivaatio hyvin, mutta nyt on mehut vähäksi aikaa imetty kun jatkoa ei saanut.

Ainoa keikkailu joka kannattaisi olisi sen 300 euron ansaitseminen ansiosidonnaisen päälle. Olisi vain pari-kolme päivää kuussa töissä millä pääsisi köyhyysrajan yläpuolelle. Houkuttelee vaan turhan monia, pikkukeikoillekin on jonossa porukkaa ikkunoista ja ovista: muita anssilaisia, opiskelijoita, eläkeläisiä, yrittäjiä, hoitovapaalaisia, töissäkäyviä lisätuloja haluavia jne. Haepa tällaisessa hullunmyllyssä itsellesi työpaikkaa jostain.

Ei kommentteja: