maanantai 17. marraskuuta 2014

Luottamuspula

Tällä hetkellä tunnelmat on ne, että mitä korkeimmin koulutetusta ihmisestä on tehty vajaaälyinen holhokki, joka pitää "omaksi parhaakseen" laittaa esim. avustavaan toimistotyöhön, joka ei vaadi ennalta mitään tietoja (paitsi tietynlainen näppärän tekijän ja tietokoneitten käytön osaajan tausta kuitenkin on hyvä olla, jotta saa nopeasti tylsän homman niille tehtyä). Kaikki vanhat saavutukseni on mitätöity, yliopistotutkintoja ei noteerata enää miksikään, eikä minulla ole enää mitään varsinaista osaamista millekään alalle.

Vaikka en ole ennenkään sinisilmäisesti uskonut mihin tahansa lupailuihin, niin työttömänä pitää näköjään vieläkin paljon enemmän olla varautunut mihin tahansa. Puun takaa yllättäen ammutaan heti, jos vähänkin luulet jotain jostain voivasi saada. Iskuja vyön alle satelee ja puukkoa tuikataan selkään joka tilanteessa.

Pitää katsoa jatkossa raha-asiat siihen malliin, niin että voi ottaa vaihtoehtona aina parin kuukauden karenssin ja voi esim. lähteä kävelemään mokomista ilmaistyöhaastatteluista.

Ei kommentteja: