maanantai 27. toukokuuta 2013

Haukkuminen

Olen kyllästynyt tällaiseen "työtön, työtön, työtön, veronmaksajan rahoilla elävä, loispummi, siivelläeläjä, laiskuri, sohvallamakaaja, kattoonsyljeskelijä" yms. työttömän työnhakijan nimittelyyn. Samoin seläntakana haukkumiseen ja sormella osoitteluun "tuollakin on korkea koulutus, mutta täällä se vaan keskellä päivää harrastelee eikä tee töitä". En minä ole tätä itse valinnut vaan tehnyt mitä olen pystynyt.

3 kommenttia:

Työpaikallinen kirjoitti...

Se, joka keksi käsitteen "työttömien kotona makaaminen" pitäisi viedä saunan taakse. Minä en ainakaan ole päivääkään maannut kotona. Nukun öisin ja makaan (lepään), jos olen sairas, mutta sitäkin olen onneksi vain harvoin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon voisi enää lisätä vain sen, miten nämä "ikänsä työssä olleet" viljelevät näitä "Mene kaupankassalle vaikka EDES tuuraamaan" tyylisiä juttujaan. Miten he voivat olla työelämässä jos heillä ei ole mitään hajuakaan nykyajan vaatimuksista, esim. siitä ettei sinne kaupankassallekaan vain marssita töihin, saatika että se työ sopisi kaikille. Samaan kategoriaan kuuluu tämä opiskele hoitoalalle, sille alallekaa ei todellakaan kaikki sovi saati edes pääse alaa opiskelemaan.

4* kirjoitti...

niin, ei nämä ymmärrä ennen kuin nakki napsahtaa itselle, samoin tuo "mene töihin" pitäisi olla "tule töihin".