tiistai 7. toukokuuta 2013

Tietoja

Tuli pakottava tarve itsekin kirjoitella omasta näkökulmasta, sen sijaan kun vain olen lukenut ja kommentoinut muitten blogeja. Kaikilla työttömillä on kuitenkin oma tilanteensa ja taustansa, toisilla on perhe ja toiset asuu yksin, toisilla on rahaa omasta takaa tai korkea ansiosidonnainen kaikkine lisineen, toiset kituuttaa työmarkkinatuella säästöjä syöden, toisilla on velkoja toisilla ei, toisilla on liikaa koulutusta ja toisilla liian vähän jne.

Olen jonkinlainen toistuvaistyötön tai "toimenpiteiden jälkeen työttömäksi palaava", työura hyvin silppuinen, pätkä-, keikka ja osa-aikatöitä vuosikausia eikä runsaaseen viiteen vuoteen juuri enää niitäkään. Työurani taisi nähdä parhaat päivänsä jo 25-35 vuotiaana. Koulutukseni on pitkä koulutus yliopistossa (mitä ilmeisimmin hyödyttömässä pääaineessa).

Työttömyyden seurauksena olen kitupiikki, mökkeytynyt enkä käy missään. Ihmettelen vaan mitä tästä oikein tulee, voiko näin elää loppuikänsä, mulla oli ihan kivä elämä aikaisemmin muttei ole enää, jotain muutosta tähän täytyy saada.

Ei kommentteja: