tiistai 28. toukokuuta 2013

Tulevaisuus

En enää työllisty. Tämän kauhukuvan todennäköisyys on jo hyvin suuri. Minulla on liian pitkiä työttömyyspätkiä jo takana liian pitkällä aikavälillä. Alan olla menetetty tapaus, kaikki on liian myöhäistä. Olen myös alkanut saada outoon sävyyn lausuttuja kommentteja, kuten esim. työkkärin virkailijalta "jos joku sinut palkkaa", työvoimakoulutuksessa minuun suhtauduttiin muitten vain vähän aikaa työttömänä olleitten taholta "sosiaalitapauksena" (en muuten ole koskaan käynyt sosiaalitoimistossa). Miksi ihmisestä väkisin halutaan tehdä joku sosiaalitapaus? Olisin vain tarvinnut työpaikan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä oikein osaa lohduttaakaan kun oma työttömyyskokemus on juuri se, että mitä enemmän ikää tuli, sitä vähemmän haastattelukutsuja, jotka loppuivat viiskymppisenä kokonaan. Sitten paheni masennus ja oli pakko jäädä tk-eläkkeelle. Olisin kovasti halunnut tehdä vielä töitä, argh!

Jaksamista Sinulle, on sentään kesä!

4* kirjoitti...

totta, parasta unohtaa kesäksi kaikki murehtiminen ja ottaa kesästä kaikki irti.

Työpaikallinen kirjoitti...

Minun kohdallani oikeasti näyttää siltä etten enää koskaan tule työllistymään, mutta nautin silti kesästä! Kesä kaikilla, työpaikka vain toisilla.

4* kirjoitti...

Hyvää kesää, ei masennuta.