tiistai 13. elokuuta 2013

Mitä hyvää

Tässä vähän vastapainoksi ettei blogi mene aivan surkeaksi.

Lapsuus oli onnellinen. Pääsin kouluista nuorena helpolla läpi hyvillä papereilla. Olin lahjakas sekä urheilussa että musiikissa. Opiskelu yliopistossa sujui myös ongelmitta ja gradu valmistui tuosta noin vaan. Tästähän minulle on oltu senkin edestä kateellisia, monella kun koulunkäynti tökki.

Olen velaton. Jos haluan itse lukea sosiaalipornoa menen ylivelkaantuneitten palstalle, siellä sitä vasta on järkyttäviä tarinoita miten ihmisen asiat voi olla sotkussa. On sentään parempi olla nollassa kuin miinuksella ja ulosotossa.

Vapaa-aikaa riittää eikä tarvitse mennä ruuhka-aikoina mihinkään. Lähdenpä tästä keräilemään muutaman kanttarellin metsästä. Itse kerätty ruoka on luksusta, ostakaa työssäkäyvät vaan torilta. Saa syödä itsetehtyä itselle sopivaa ruokaa silloin kun huvittaa ja kaikessa rauhassa. Ei ole ollut työttömänä vatsavaivoja, toisin kuin työpaikan kiireellä hotkittujen lounaitten jälkeen.

Ulkoilua voi harrastaa hyvällä säällä ja valoisaan aikaan. Olisi kurja kököttää työpaikalla rehkimässä kun on uimarantakeli tai talvella parhaan hiihtoilman aikaan.

2 kommenttia:

Työpaikallinen kirjoitti...

Eikä tarvitse pelätä jäävänsä työttömäksi yt-neuvotteluissa, koska on jo valmiiksi työtön!

4* kirjoitti...

Niin, työssäkäymisessä on huonojakin puolia joilta välttyy työttömänä. Muuten vaikea keksiä mitään oikeasti hyvää. Positiivinen lässytys ei auta tässä tilanteessa.