keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Työnhaku ajanhukkaa

Oikeastaan työnhaku nykyisellä tyhjien aukkojen cv:lläni hävettää sekä stressaa ajatus aikansa hukkaamisesta ihan turhaan. Ainoa mitä jää käteen on että voi sanoa hakeneensa ja näin kumota ärsyttävän hokeman "jos ei hae ei ainakaan saa mitään". Voisiko tätä vähäistä aikaa elämässään käyttää johonkin muuhun kuin turhauttavaan hakemusten rustaamiseen? Työura on vain sitä että haen töitä. Haen töitä ja taas haen, mutta en ikinä pääse mihinkään. Eläkkeellä saa sitten aikanaan miettiä olisiko elämänsä voinut käyttää jotenkin muuten. Olisiko voinut ottaa rennommin ja yrittää nauttiakin elämästä. Se on vaan tyhmää hakata päätään seinään.

2 kommenttia:

Työpaikallinen kirjoitti...

Minullakin on tuo häpeän tunne CV:ni suhteen tullut viime aikoina mukaan kuvaan. Pään hakkaamisesta seinään ja taistelusta tuulimyllyjä vastaan on kertynyt runsaasti omakohtaista kokemusta. Pitäisiköhän ne lisätä CV:hen?!

4* kirjoitti...

Heh, hauska idea, noilla voi osoittaa olevansa ahkera, sinnikäs, kovapäinen ja aktiivinen. Toisaalta voisi pyrkiä rekryhenkilöksi, koska on niin monen vuoden kokemus rekrytointiprosesseista.